Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@00:18:51 GMT

رشد ۱۳۸ درصدی استان خوزستان در المپیادهای علمی

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۹۳۹۵۴

رشد ۱۳۸ درصدی استان خوزستان در المپیادهای علمی

به گزارش ایرنا کورش مودت عصر دوشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش دزفول در سالن جلسات ناحیه مقاومت بسیج دزفول یاد و خاطره ۳۰۵ شهید فرهنگی و ۲هزار و ۸۳۰ شهید دانش آموز را گرامی داشت و افزود: در کنکور امسال برای پذیرش رتبه های زیر یکهزار با رشد ۳۷ درصدی مواجه بودیم که دزفول نیز از این سهمیه ها بهره‌مند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه خوزستان یک میلیون و هفت هزار دانش آموز و ۶۴ هزار پرسنل فرهنگی دارد، ادامه داد: پنج هزار و ۵۵۱ ساختمان آموزشی در خوزستان وجود دارد. 
مودت به وجود حدود ۸۰ هزار دانش آموز و پنج هزار معلم در دزفول اشاره و بیان کرد: مدیریت این حجم پرسنل و فضای آموزشی نیازمند برنامه ریزی منسجم و شبانه روزی است.
وی افزود: کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش دزفول مدیریت و این مشکل با جابجایی‌های صورت گرفته مرتفع شد و صرفه جویی های خوبی در این زمینه انجام شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان اظهارداشت: توافق نامه های امضا شده در خصوص ساخت مدارس در دزفول عملی خواهند شد و کمبود نیروهای انسانی دزفول با استفاده از نیروهای آزاد و رسمی جبران می شوند تا کلاسی بدون معلم نماند.
وی افزود: سال گذشته از محل تربیت معلم و ماده ۲۸، چهار هزار و ۳۵۰ نیرو به آموزش و پرورش خوزستان اضافه شد.
مودت گفت: برای انتقالی نیروهای فرهنگی دزفولی که در سایر شهرها بکار گرفته شدند اقدام خواهد شد و مجوزهای لازم برای ایجاد رشته های تحصیلی موردنیاز فنی و کار و دانش در دزفول صادر می‌شود.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان اظهارداشت: با وجود مجازی بودن آموزش ها، دانش آموزان از نظر روحی شکننده شده‌اند که برنامه های پرورشی و ورزشی در برنامه های شاد گنجانده شده است.
وی برنامه شاد با ۱۵ میلیون کاربر را یک دستاورد بزرگ در دوران کرونا دانست و افزود: سند چشم انداز آموزش و پرورش خوزستان ترسیم و اهداف طبق آن برنامه ریزی می‌شوند.
مودت به اقدامات خیرین استان خوزستان نیز اشاره کرد و گفت: استان خوزستان رتبه دوم خیرین مدرسه ساز را در کشور دارد که این رتبه در شرایط کرونایی نیز حفظ شد ضمن اینکه در طرح آجر به آجر نیز رتبه نخست کشور از نظر مبلغ و نفرات به خوزستان رسید.
وی افزود: پیگیری های لازم برای درنظر گرفتن زمین در مناطقی از دزفول که کمبود فضای آموزشی دارند نیز انجام خواهد شد.

رضا محمدی خباز مدیر آموزش و پرورش شهرستان دزفول نیز گفت: راه اندازی مجدد هنرستان وابسته به کشاورزی بعد از ۱۴ سال و پذیرش دانش آموزان روستایی و عشایری در رشته های امور باغی و امور زراعی، امور دامی، تعمیر و نگهداری ماشین آلات کشاورزی از اقدامات انجام شده است.

وی افزود: راه اندازی هنرستان تخصصی رشته حسابداری و بورس و هنرستان تخصصی تعمیر تلفن ثابت و همراه و توسعه رشته های تاسیسات سرمایشی و ماشین های بنزینی از دیگر برنامه های آموزش و پرورش دزفول است تا بتوان دانش آموزان را به سمت رشته های فنی و کار و دانش سوق داد.

حجت الاسلام سیدمحمدعلی قاضی دزفولی امام جمعه شهرستان دزفول نیز ارتقای علمی و آموزشی آموزش و پرورش را از دغدغه های اصلی دانست و گفت: بخشی از تلاش معلمان در شرایط کرونایی که به صورت مجازی انجام می شود بر دوش مادران هم افتاده و مادران نیز قدر زحمات معلمان را بیشتر درک می کنند.

علی فرهمندپور  فرماندار ویژه دزفول نیز گفت: خیران مدرسه ساز دزفول جایگاه ویژه ای در کشور دارند که از ظرفیت آنها به خوبی در دزفول استفاده شده است و امیدواریم تداوم یابد.

برچسب‌ها مدارس دزفول خوزستان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس دزفول خوزستان مدارس دزفول خوزستان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخبار کنکور آموزش و پرورش خوزستان دزفول نیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۹۳۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی طاهری، ظهر دوشنبه در آیین گرامیداشت هفته مقام معلم اظهار کرد: آموزش و پژوهش از عناصر مهم در آموزش و پرورش و همه حوزه‌های کاری است.

وی با اشاره به اینکه مهمترین ویژگی که معلم باید در بخش آموزش داشته باشد، دلسوزی است، خاطرنشان کرد: اگر معلمان دلسوز باشند اثربخشی روی دانش‌آموزان و آینده کشور بی‌نظیر خواهد بود.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه باید وزن کارهای فرهنگی در کارهای آموزشی و پرورشی بالا رود، تصریح کرد: برای اثر بخشی روی دانش‌آموز باید برنامه داشته باشیم.

وی عنوان کرد: تجربه نشان می‌دهد برگزاری اردو تأثیر بالایی در امور تربیتی دارد و یک اردوی ۲۴ ساعته می‌تواند نقش یک برنامه ۲۴۰ ساعته را ایفا کند.

طاهری با بیان اینکه برگزاری یک اردوی مفید و خروجی مطلوب از طریق داشتن برنامه محقق می‌شود، ابراز کرد: در چنین شرایطی نتیجه کار قابل مقایسه با برنامه‌هایی مثل سخنرانی و همایش نیست.

وی برخورداری از اردوگاه خوب، مربی توانمند و محتوای مناسب را لازمه برگزاری اردوهای دانش‌آموزی خواند و گفت: قرارگیری این مولفه‌ها در کنار هم می‌تواند اثربخشی لازم در کارهای آموزشی و پرورشی را داشته باشد.

کد خبر 6098110

دیگر خبرها

  • آموزش راویان دفاع مقدس در استان مرکزی
  • نگاه پلیس به دستگاه تعلیم و تربیت ستودنی است
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • در نظر داریم امسال حدود ۱۱ هزار معلم در خراسان رضوی جدید جذب کنیم
  • برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • بزرگ‌ترین عملیات تبیین با ۵۰ هزار گروه جهادی