Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر بهمن خسروی پور در حاشیه انعقاد این تفاهنامه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: این تفاهم نامه در راستای اجرای طرح ملی «توانمندسازی مهارتی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی با رویکرد اشتغال»، موضوع مصوبه مورخ ۰۳/‏۰۹/‏۱۳۹۳‬ شورای عالی اشتغال و بند (ت) ماده چهار برنامه ششم توسعه جمهوری اسلامی ایران و نیز تکالیف مقرر برای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ماده ۹ تصویب نامه کارگروه منتخب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در خصوص «برنامه اشتغال فراگیر» و پیاده سازی دستورالعمل اجرایی «تاسیس و مدیریت مراکز مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی» به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: توانمندسازی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی در راستای برآوردن نیاز کشور به منابع انسانی کارآمد و دارای تجارب فنی، مهارتی و حرفه ای، فراهم سازی بسترهای اشتغال مولد دانش آموختگان رشته های مختلف دانشگاهی و استفاده از ظرفیت‌های آموزشی و پژوهشی ۲ طرف در راستای انجام ماموریت ها و تکالیف سازمانی از جمله اهداف این تفاهنامه است.

خسروی پور بیان کرد: از جمله تعهدات اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان شامل صدور مجوز تاسیس «مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی» برای دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، مطابق با ضوابط و مقررات، همکاری با دانشگاه در طراحی و هدایت برنامه‌های مهارت‌آموزی، مشاوره شغلی و آموزش دانشجویان از طریق معرفی نماینده اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان (مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان) برای عضویت در شورای راهبری «مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی» و به عنوان ریاست این شورا است.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان ادامه داد: همکاری در شناسایی و صدور ابلاغ برای اعضای شورای راهبری «مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی» دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و بررسی صلاحیت‌های فنی و تخصصی مربیان معرفی شده از سوی «مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی» و صدور ابلاغ مربیگری و ورود اطلاعات به سامانه مربوطه در پرتال جامع سازمان از دیگر تعهدات است.

وی در خصوص تعهدات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان نیز گفت: پیگیری دریافت مجوز و تأسیس «مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی»، تامین فضای اداری «مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی» به همراه ملزومات مورد نیاز مطابق با دستورالعمل مربوطه از جمله این تعهدات است.

خسروی پور تعهدات مشترک بین ۲ طرف را شامل تشکیل کارگروه مشترک با معرفی رسمی نمایندگان، برای پیگیری، نظارت و عملیاتی کردن مفاد تفاهم نامه، همکاری یکسان در برگزاری همایش ها و کارگاه های آموزشی مشترک و همکاری یکسان در چاپ مقالات مرتبط با موضوع تفاهم نامه در نشریات و مجلات ۲ طرف بیان کرد.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان اضافه کرد: این تفاهم‌نامه در هشت ماده و ۲ تبصره به امضا رسید و مدت اعتبار این تفاهم نامه از تاریخ امضا به مدت سه سال شمسی بوده و تمدید آن با توافق ۲ طرف امکان پذیر است.

وی گفت: هدف از راه اندازی مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی یا SCD این است که مهارت لازم برای دانشجو و دانشگاهیان ایجاد شود و محدودیتی در زمینه نوع تخصص دانشجو و عضو هیات علمی ندارد تا مهارتی ایجاد شود که فرد متقاضی در آینده بتواند در قالب مهارت کسب شده برای خود کسب و کار پایدار ایجاد کند.

خسروی پور با اشاره به اینکه رسالت دانشگاه‌های نسل سوم، کارآفرینی است بیان کرد: از مراحل چرخه کارآفرینی، آموزش مهارت، آشنایی با فضای کسب و کار، سرمایه و خطر پذیری در قالب دوره های مرکز SCD است.

وی اضافه کرد: در این مرکز دوره های عمومی کارآفرینی، سرمایه گذاری، بیمه و خطر پذیری (ریسک)، قابل تعریف است و دانشجو آماده ارایه ایده می شود.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان ادامه داد: در مراحل بعدی دانشجویان پس از کسب الفبای مهارت و کارآفرینی در مراکز SCD، ایده خود را با کمک مراکز خلاقیت و رشد دانشگاه‌ها بروز داده و به مرحله عمل و تولید در حد نمونه می رسانند و دانشگاه نیز از نظر مالی و علمی حمایت لازم را به عمل می آورد.

وی افزود: همچنین در قالب ایجاد شرکت های دانش بنیان در پارک های علم و فناوری دانشگاهی ایده های کارآفرینانه به محصول تبدیل شده و کسب و کار پایدار خواهد شد.

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان از سال ۱۳۳۴ راه اندازی شد و به عنوان دومین مرکز تخصصی علوم کشاورزی در ایران، هم اکنون حدود یک هزار و ۷۰۰ دانشجوی فعال در مقاطع کارشناسی، ارشد و دکترا دارد.

۳۰۰۴ / ‏‬ ۶۰۳۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امضای تفاهمنامه خوزستان فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۲۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی و آموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

ماهیت اصلی مرکز ملی مغز، عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بین‌رشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی است. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بین‌رشته ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از افت عملکرد‌های شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

همزمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال» در سالمندی نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال بانک داده جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تاسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه‌های اولویت دار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی، راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • اظهارات رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در مورد بورسیه صنعتی دانشجویان
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان رئیس‌جمهور
  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود