Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، عبدالحسین حسین زاده در حاشیه این بازدید گفت: با توجه به هدفگذاری که در سال 96 در راستای ایجاد خوداشتغالی و  پیرو وجود مشکلاتی معیشتی و اشتغال ساکنین منطقه کم برخوردار اهواز، دانشگاه جامع علمی کاربردی خوزستان با توجه به رسالت خود مبنی بر کارآفرینی و تربیت نیروی کار و تکنسین، تفاهم نامه ای با معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان و سازمان فنی حرفه ای به امضا رسانده که به ساکنین مناطق حاشیه نشین، آموزش های لازم و مورد نیاز بازار کار را ارائه می دهد و این آموزش ها موجبات جذب در بازار کار، کاهش آمار بیکاری و کاهش جرایم در این مناطق را فراهم می آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین زاده افزود: پیرو این تفاهم نامه افرادی که در مناطق کم برخوردار متقاضی هستند در دوره هایی که مورد نیاز بازار است، جذب و بعد از اتمام دوره های آموزشی می توانند در راستای مهارتی که کسب کردند به ایجاد اشتغال و کارآفرینی و خود اشتغالی اقدام کنند. ضمن این که دولت هم برای اشتغال روستایی و اشتغال خانگی وام هایی را به استان ها اختصاص داده تا نیروی انسانی را آموزش و دارای مهارت کنیم   و این نیروی آموزش دیده بتواند از این وام ها استفاده کند و در نهایت دولت بتواند نرخ بیکاری را در این مناطق کاهش دهد.

وی در پاسخ به این سوال که موانع و مشکلات پیش روی سازمانهای آموزشی است، چه زمانی برداشته می شود؟ گفت: دانشگاه علمی کاربردی و سازمان فنی حرفه ای استان گام های خوبی در راستای ایجاد آموزش های مهارتی در استان برداشته اند، به این نوع فعالیت ها بسیار امیدوار هستیم اما با توجه به نقصی که در کار وجود دارد باید کمی سطح تجهیزات مورد استفاده در دوره های آموزشی ارتقاء پیدا کند و به روزتر شود.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان تاکید کرد: سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان وظیفه سنگینی به عهده دارد، از این جهت که کارشناسان باید از این مراکز آموزشی در مناطق کم برخوردار بازدید کنند و اعتباری برای نوسازی تجهیزات سازمان هایی که در مسیر آموزش های مردمی به خصوص جوانان فعالیت می کنند، در نظر بگیرد. 

حسین زاده در خصوص ارائه اعتبارات و تسهیلات به افراد آموزش دیده گفت: دستگاه ها و سازمان هایی  ایجاد خوداشتغالی و اشتغال خانگی معرفی شده اند که در سایت اداره کار استان افراد می توانند مراجعه کنند، همچنین برای اشتغال خانگی بانوان هم اعتباراتی در نظر گرفته شده که شرایط آن متفاوت است، البته با توجه به رویکرد دولت در راستای تسهیل اعتبارات، نوع عملکرد دولت در این خصوص بهتر شده است.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان ادامه داد: شرایط کسانی کسانی که  می توانند از این تسهیلات و وام ها برخوردار شوند، متفاوت است یعنی هر دستگاه اداری شرایط خاص خود را دارد، به طور مثال یک دستگاه ممکن است مدرک را مورد تاکید قرار داده و دستگاه دیگر، طرح اشتغالزا را در اولویت قرار داده، به همین دلیل نوع دریافت تسهیلات با توجه به شرایط ارگان ها و سازمان هاست اما وقتی فردی دارای مهارت شود خود به خود در راستای اولویت کار قرار می گیرد و به او تسهیلات داده می شود.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۹۲۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»

بهزاد کیامهر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: نخستین دوره علمی آموزشی زیارتی ستاد کانون‌های مساجد کشور در قالب طرح «شمس» با هدف آموزش زوج‌های جوان به صورت خالق و کلیدی (ویژه مدیران کانون فرهنگی هنری مساجد) برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: طرح «شمس» با آموزش زوج‌های جوان جهت کسب آرامش اعضای خانواده و جریان سازی در فعالیت اجتماعی پیش بینی شده است که سهمیه استان کردستان برای شرکت در آن ۲۰ زوج است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان، با بیان اینکه این طرح از تاریخ ۱۸ اردیبهشت در مشهد مقدس آغاز می‌شود، افزود: زیارت خاص همراه با اهدای هدیه متبرک و غذای حضرتی، ویژه برنامه‌های سیاحتی، دوره آموزش تخصصی ویژه زوجین همراه با ارائه گواهی و … از جمله برنامه‌های این طرح است.

کیامهر به شرایط شرکت کنندگان در دوره اشاره کرد و افزود: این دوره ویژه زوج‌های جوانی است که تاریخ عقد آنها بیش از پنج سال نباشد و یکی از زوجین حتماً مدیر کانون‌های مسجد باشد.

به گفت وی، این طرح به همت ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور و با همکاری بنیاد خانواده و ستاد ملی جمعیت برگزار می‌شود و زوجین باید نسبت به ثبت‌نام در سامانه بچه‌های مسجد به آدرس https://bachehayemasjed.ir/sham اقدام کنند.

کد خبر 6098063

دیگر خبرها

  • عادی بودن وضعیت روستاهای حاشیه رودخانه دز در مقطع اهواز
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه 
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه