Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر به عنوان پژوهشگر برتر استان در شاخه کشاورزی و منابع طبیعی انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در مراسم اختتامیه هفته پژوهش استان از دکتر احمدرضا عمانی به عنوان پژوهشگر برتر استان تجلیل شد.

احمدرضا عمانی دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر است که دارای تالیفاتی نظیر 35 مقاله علمی و پژوهشی در مجلات مورد تایید وزارت علوم، 3 کتاب تالیفی، 35 مقاله در کنفرانس‌های بین‌المللی خارجی، 120 مقاله در کنفرانس‌های ملی و چندین طرح تحقیقاتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نخستین کارگاه آموزشی اصول مقدماتی کار با حیوانات وحشی در دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر برگزار شد

معاون دانشکده کشاورزی و عضو هیات علمی گروه دامپزشکی گفت: کارگاه آموزشی اصول مقدماتی کار با حیوانات وحشی برای نخسین بار با حضور دکتر معینی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان و دامپزشکان، اساتید و دانشجویان در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

دکتر سیده زینب پیغمبر زاده با تاکید بر افزایش سطح علمی و عملکردی دامپزشکی حیات وحش در کشور گفت: «آشنایی با پیشرفت‌های جدید دامپزشکی حیات وحش در ایران، آشنایی با انواع روش‌های مقیدسازی و نگهداری حیوانات حیات وحش، ارتقای سطحی علمی، کیفی و کمی در شرایط نگهداری حیوانات حیات وحش از اهداف ویژه مورد نظر در برگزاری این کارگاه های آموزشی است.»

پیغمبرزاده با توجه به دیگر اهداف مورد نظر از برگزاری این کارگاه آموزشی، گفت: «آشنایی با اصول مقید سازی حیوانات حیات وحش، آشنایی با اصول اولیه بیهوشی، مانیتورینگ و احیا (ریکاوری) زندگی حیوانات، آشنایی با اصول و مبنای شرایط نگهداری حیوانات در باغ وحش از جمله موارد آموزشی و تدریس شده در این دوره بود.»

این کارگاه آموزشی در ۲ روز، که روز نخست بصورت تئوری و روز دوم بصورت عملی در محل باغ وحش برگزار شد. این دوره از سوی سازمان نظام دامپزشکی واجد ۱۰ امتیاز بازآموزی برای اعضا نظام دامپزشکی شناخته شد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۸۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ قاسم عموعابدینی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رأس هیئتی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان بازدید کرد.

وی در حاشیه این بازدید در نشستی با هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان اظهار کرد: موفقیت‌های دانشگاهی با قدمت این واحد دانشگاهی از حیث علمی پژوهشی و فرهنگی چشمگیر بوده و با بهره‌گیری از هیئت علمی مجرب و تربیت بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموخته، منشأ خیرات فراوان برای شهرستان، استان و کشور است.

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد:‌ حقیقتاً دانشگاه آزاد اسلامی در طول عمر پربرکت خود موفقیت‌های عظیمی را کسب کرده به نحوی که اکنون با مراجعه به هر یک از واحد‌های استانی این دانشگاه با حجم انبوهی از فعالیت‌های عظیم علمی، فرهنگی و آموزشی مواجه می‌شویم که حقیقتاً مایه مباهات است.

عموعابدینی بیان کرد: با توجه به تأکیدات مسئولان عالی‌رتبه نظام جمهوری اسلامی، آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار مسئولان وزارت علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته است.

خدمات واحد کاشان به مجموعه علمی و اداری کشور

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان نیز با ارائه گزارشی از عملکرد ۴۰ ساله این واحد دانشگاهی گفت: هیئت علمی مجرب واحد کاشان که عمدتاً از دانش‌آموختگان دانشگاه‌های معتبر کشور هستند به همراه کارکنان اداری به لطف الهی توانستند خدمات شایان توجهی را به مجموعه علمی و اداری کشور داشته باشد.

میثم عرب‌زاده اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان اکنون با بیش از ۱۰۰رشته تحصیلی و حدود ۶ هزار دانشجو به‌عنوان قطب آموزش عالی در نگین مرکزی ایران به توفیقات خوبی دست یافته و مجتمع مدارس سما با ۹ مدرسه از پیش‌دبستانی، متوسطه دوره اول و دوم، هنرستان تخصصی تربیت‌بدنی دختران، و هنرستان فنی و حرفه‌ای پسران با حدود ۲ هزار دانش‌آموز، و بیش از ۲۰۰ معلم و کادر اداری با ایجاد فضای رقابتی در شهرستان موجب کیفیت‌بخشی مراکز آموزشی از دبستان تا متوسطه شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درمان ضد انگلی بیش از ۹ هزار راس دام سبک در اندیمشک
  • بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد
  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 2
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 1
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی