Web Analytics Made Easy - Statcounter

دوره آموزشی مهارت‌های تدریس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استان خوزستان، ویژه مدرسان جدید این دانشگاه، از امروز (یک‌شنبه، ۲۹ مردادماه) به مدت شش روز در مرکز آموزش عالی علمی‌کاربردی جهاد دانشگاهی خوزستان آغاز شد.

به گزارش ایسنا، سیدعلیرضا علوی، سرپرست سازمان جهاددانشگاهی خوزستان در آیین افتتاحیه این دوره آموزشی که صبح امروز، در آمفی‌تئاتر موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی‌کاربردی از سال ۱۳۷۱ با رویکرد تربیت افراد ماهر و به اصطلاح “تکنیسین‌های آچار به‌دست” راه‌اندازی شد، زیرا نظام آموزش عالی در حوزه نظری به قدر کافی توسعه یافته و نیاز بود که نظام آموزش عالی نظری – مهارتی را تجربه کنیم و در نتیجه این دانشگاه تأسیس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: در دوره مدیریت جدید این دانشگاه نیز خرسند هستیم که آموزش‌های بدوخدمت و ضمن خدمت جدی گرفته شده‌اند تا مدرسان جدید با روش‌های نوین تدریس در دانشگاه‌ها با رویکرد مهارتی آشنا شوند. همواره در جهاد دانشگاهی اعلام کرده‌ایم که برای هر کمکی در راستای توسعه آموزش‌های علمی‌کاربردی آمادگی داریم.

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان ابراز امیدواری کرد این دوره آموزشی بتواند یک دانش‌افزایی برای تجارب و اندوخته‌های مدرسان جدید این دانشگاه باشد و با تبادل تجربیات میان دو طرف انتقال دانش و تجربه مفیدی صورت بگیرد که در آینده نیز برای دانشجویانی که قرار است در این کلاس‌ها حضور پیدا کنند، مفید و مؤثر واقع شود.

همچنین در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحسن شفیعی، رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان، با بیان اینکه هر کاری را به ۲ شیوه می‌توان انجام داد اظهار کرد: یک روش انجام کار به اصطلاح “رفع تکلیفی” و همان تعبیر آشنای رفع تکلیف است و روش دیگر کار عاشقانه، عشق‌ورزی با کار و انجام‌دادن کار از جان و دل، شوق‌ورزیدن و بلکه فراتر از آن کشاندن این شوق و شعله به جان طرف مقابل است.

وی با بیان اینکه در روزگار ما بسیاری مواقع شوق به یک معلم، ما را به آن رشته علاقه‌مند می‌کرد گفت: سلوک و منش یک معلم در انتخاب رشته دانش‌آموز و دانشجو انگیزه ایجاد می‌کند، زیرا منش یک استاد بدون تردید مؤثر است و این یک تعارف نیست که برای خوشایند و رضایت مخاطب گفته شود بلکه مطلب فراتر از این است.

رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌‌های خوزستان با اشاره به توصیه امام خمینی (ره) به فرزندشان – حاج احمد آقا – در یکی از نامه‌های ایشان، گفت:‌ امام (ره) در این نامه که از نجف به فرزندشان در قم ارسال کرده است، می‌فرمایند پسرم در انتخاب استاد کوشش و دقت کن، زیرا حرکت دست استاد در هنگام تدریس هم در شاگرد اثر می‌گذارد.

شفیعی افزود: اکنون دانشگاه‌های متعددی با عناوین مختلف اعم از دانشگاه پیام نور، آزاد، علمی‌کاربردی و … ایجاد شده‌اند و این عناوین نیز اشکالی ندارد اما از اصل مطلب نباید غافل شد و آن اینکه نسلی که قرار است پای درس، کلاس و صحبت استادان و مدرسان بنشیند، بنا است که از شما بیاموزند و از حضور شما چیزی یاد بگیرند و این مسئولیت سنگین و بزرگی است.

وی با اشاره به اینکه گاهی کار مثبت یا منفی استاد وضع یک جوان را عوض می‌کند، گفت: احساس بی‌عدالتی دانشجو نسبت به نمره‌ای که به او داده می‌شود – حتی اگر این احساس منطبق با واقعیت نباشد – در زندگی او تأثیر دارد؛ درسی که ارائه می‌شود و واحدی که گذرانده و پشت سر گذاشه می‌شود، همه در رابطه استاد و شاگردی فرع هستند و اصل، آن شخصیتی است که شکل می‌گیرد.

رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌‌های خوزستان خطاب به مدرسان حاضر، گفت: آن انتظاری را که خودتان از اساتید داشتید، همان را نسل جدید مطالبه می‌کند و اکنون فرصتی فراهم شده است که می‌توانید این فضا را مورد توجه قرار دهید. این جمله امام (ره) که “معلمی شغل انبیاء است” واقعا یک تعارف نیست و مسأله مهمی است.

شفیعی عنوان کرد: پس از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ و پایان دوره هشت ساله جنگ تحمیلی در سال ۱۳۶۷، سه ماه بعد امام خمینی (ره) در پیامی برای ترسیم خطوط بازسازی کشور، ۹ ماده مهم را مطرح کردند. یکی از نکاتی که امام (ره) در این پیام تصریح می‌کند، این است که “ما برای اینکه روی پای خودمان بایستیم، باید به علم، دانش، اختراع و مخترع بپردازیم، نکند که مخترعان و مکتشفان در پیچ و خم کوچه‌های ادارات به بن‌بست برسند و از پا در بیایند.”

وی ادامه داد: این یک واقعیت است که اگر بخواهد اتفاقی در کشور بیافتد، باید تعلیم و تربیت صحیحی انجام شود و این وظیفه دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه، نخبگان و گروه‌های مرجع است؛ باید کاری کرد و هرکس به سهم خود باید قدمی بردارد. به تعبیر ابوسعید ابوالخیر “خدا رحمت کند هرکه را برخیزد و قدمی به جلو نهد”. این حرکت باید از سوی همه ما شکل بگیرد.

رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان تصریح کرد: امروز بسیار خرسندیم که در جامعه ما دیگر نیازی به توصیه و تشریح ضرورت آموختن علم نیست. امروز دیگر جامعه ما پذیرفته است که باید بچه‌ها درس بخوانند و جوانان به دانشگاه بروند و پذیرش علم‌آموزی انجام شده که این یک گام رو به جلو است، اما مرحله بعد که شما مدرسان باید آن را به انجام برسانید، ارائه نسخه‌ای از علم‌آموزی است که شوق ایجاد کند.

شفیعی با اشاره به مواجهه مکرر با دانشجویان گلایه‌مند از بی‌اعتنایی و بی‌توجهی سیستم و مجموعه آموزش به آن‌ها، تأکید کرد: در همه سطوح آموزشی باید بتوانیم مهربانی، علاقه‌‌مندی، دلسوزی و تعهد را به دانشجویان منتقل کنیم. این مقوله نیز بخشنامه‌ای نیست و باید انگیزه و شعله برافروخته‌ای در وجود اساتید وجود داشته باشد که بشود دانشجو تربیت کرد.

وی صحبت یک استاد یا مدرس را در دیدگاه‌های دانشجو فوق‌العاده مؤثر خواند و گفت: دانشجویان در کلاس درس مانند دوربین فیلم‌برداری اساتید را مورد توجه قرار می‌دهند و همه حرکات و منش آن‌ها را در ذهن خود ثبت و ضبط می‌کنند. نوع صحبت، سلوک و برخورد استاد سازنده است و حتی سخنان عادی استاد در کلاس برای دانشجویان موضوعیت دارد و این موضوع در عین حال فرصت بزرگی است، زیرا از نعمت‌های خداوند متعال به انسان این است که دل‌هایی را به سمت انسان هدایت کند که به او محبت پیدا کنند و این امر در حوزه تعلیم و تربیت اتفاق می‌افتد.

رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان خطاب به مدرسان، با بیان اینکه خداوند دل‌های دانشجویان را به سمت شما متمایل می‌کند، آن‌ها برای شما ارج و احترام قائل هستند و این نعمت مانند نعمت‌های الهی دیگر برای انسان تعهد و تکلیف ایجاد می‌کند، افزود: امیدوارم این سال آموزشی، سال مبارکی باشد و پیوستن مدرسان جدید به دانشگاه جامع علمی‌کاربردی در ارتقاء خروجی این دانشگاه تأثیر سازنده‌ای داشته باشد؛ خداوند بزرگ شما را در انجام این مسئولیت و مأموریت مهم توفیق دهد.

همچنین در این مراسم، دکتر مسعود خداپناه، سرپرست دانشگاه جامع علمی‌کاربردی خوزستان، با بیان اینکه حضور شما در دانشگاه علمی‌کاربردی پس از حدود ۲ سال عدم جذب مدرس جدید را به فال نیک می‌گیریم، گفت: پذیرش در مرحله اول از طریق مصاحبه علمی و ارزیابی سوابق علمی افراد انجام شد و افراد حائز بیشترین امتیاز برای حضور در این دوره آموزشی معرفی شدند. امیدواریم که مهارت، دانش و عشق و علاقه‌ای را که به تدریس دارید، در این برهه نشان دهید و با عملکرد خوب، حفظ اخلاق و توانمندی خود در درس مورد نظر هم تأییدی بر این گزینش و هم در تحقق اهداف دانشگاه علمی‌کاربردی موفق باشید.

وی با بیان اینکه هر دانشگاهی روی سه پایه اساسی شکل می‌گیرد، اظهار کرد: زیرساخت‌ها، تجهیزات، امکانات و جایگاه آموزشی و کمک‌آموزشی، دانشجویان و مدرسان سه نقطه‌قوت اصلی هر دانشگاه هستند که از نظر ما مدرسان اهمیت بیشتری از ۲ متغیر دیگر دارند، زیرا مدرسِ خوب می‌تواند دانشجوی ضعیف را نیز قوی کند و با امکانات کم هم کارائی و بازدهی بالاتری ارائه دهد.

سرپرست دانشگاه جامع علمی‌کاربردی خوزستان تصریح کرد: بر این اساس، مهم‌ترین متغیر را در دانشگاه علمی‌کاربردی، توجه و تمرکز بر مدرسان قرار داده‌ایم و در تلاش هستیم در دانشگاه علمی‌‌کاربردی جدید، کیفیت را ارتقا دهیم. شاید پیش از این بیشتر به توسعه کمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی توجه می‌شد اما در یکی، دو سال اخیر بیشترین توجه ما به کیفیت ارائه آموزش‌ها و مهارت‌ها بودهاست.

خداپناه با اشاره به سرفصل‌های این دوره آموزشی، اظهار کرد: آشنایی با نظام آموزش علمی کاربردی وسهم، نقش و هدف دانشگاه جامع علمی‌کاربردی در نظام آموزش عالی کشور در روز نخست و فنون و مهارت‌های تدریس نیز در روز دوم این دوره آموزش داده می‌شود. اگر بخواهیم دانشگاه‌ها را طبقه‌بندی کنیم نسل اول دانشگاه‌ها آموزش‌محور و مبتنی بر آموزش بودند، در نسل دوم دانشگاه‌ها پژوهش نیز در کنارآموزش لحاظ شد و در ۲ دهه گذشته در دانشگاه‌های دولتی کشور نقش و سهم پژوهش افزایش پیدا کرد.

وی تصریح کرد: در ادامه این روند، نسل سوم دانشگاه‌ها به‌عنوان دانشگاه هایکارآفرین مطرح شد که از علم، خلق ثروت می‌کند و بیشترین توجه آن به مهارت است. شاید در وزارت علوم، دانشگاه نسل سوم یا مهارت‌محور فقط و فقط دانشگاه جامع علمی‌کاربردی است و از نظر من این دانشگاه برند وزارت علوم و دانشگاهی است که می‌تواند در کشور تحول ایجاد و مشکل اشتغال، تولید و اقتصاد مقاومتی را حل کند.

سرپرست دانشگاه جامع علمی‌کاربردی خوزستان خاطرنشان کرد: ویژگی‌های دانشگاه نسل سوم استقبال از ایده‌های جدید و خلاق، خلق مشاغل جدید، توسعه روحیه کارآفرینی، ارتباط صنعت با جامعه، ایجاد مراکز رشد، تولید دانش برای استفاده در بخش‌های اقتصادی، آموزش مهارت‌های شغلی، حمایت آموزشی، مالی و بازاریابی از کارآفرینان و … است و تمام تلاش ما این است که این زیرساخت را توسعه و کیفیت آن را ارتقا دهیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۵۷۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مکانیک خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت

مجتمع فنی تهران پایتخت یک مرکز آموزشی کاملا تخصصی در زمینه مکانیک خودروها است که با بیش از ۱۵ سال سابقه فعالیت، به یکی از برترین مراکز آموزش مکانیک خودرو در ایران تبدیل شده است. این مجتمع با استفاده از تجهیزات مدرن و اساتید مجرب، دوره های آموزشی متنوعی برای علاقمندان به این حوزه ارائه می دهد.

آموزش مکانیک خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت

مجتمع فنی تهران پایتخت یک مرکز آموزشی کاملا تخصصی در زمینه مکانیک خودروها است که با بیش از ۱۵ سال سابقه فعالیت، به یکی از برترین مراکز آموزش مکانیک خودرو در ایران تبدیل شده است. این مجتمع با استفاده از تجهیزات مدرن و اساتید مجرب، دوره های آموزشی متنوعی برای علاقمندان به این حوزه ارائه می دهد.

در این مجتمع، دوره های آموزشی مکانبک خودرو شامل مباحث مختلفی از جمله تعمیرات مکانیک خودرو، آموزش برق خودرو ،آموزش تعمیرات ایسیو خودرو می باشد. با حضور در این دوره ها، شرکت کنندگان مهارت های لازم برای تعمیر و نگهداری خودروها را یاد می گیرند و می توانند به عنوان یک تکنسین ماهر در این حوزه فعالیت کنند.

بنابراین، مجتمع فنی تهران پایتخت با ارائه دوره های آموزشی متنوع و کیفیت بالا، به علاقمندان به مکانیک خودروها فرصتی عالی برای یادگیری و پیشرفت در این حوزه فراهم می کند.

جهت آشنایی دقیق با دوره آموزش مکانیک خودرو با شماره های زیر تماس بگیرید.

تلفن تماس شعبه مرکزی مجموعه تهران پایتخت

021-66123878

09197321688

دوره آموزش مکانیک خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت

در دوره آموزش مکانیک خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت، شرکت کنندگان می توانند مهارت های لازم برای تعمیر و نگهداری خودروها را یاد بگیرند. این دوره شامل آموزش های عملی و تئوری می باشد که به شرکت کنندگان کمک می کند تا به عنوان یک تکنسین ماهر در زمینه مکانیک خودروها فعالیت کنند.

در این دوره، شرکت کنندگان با اصول پایه مکانیک خودرو، سیستم های الکتریکی و الکترونیکی خودرو، تشخیص و رفع عیب های مکانیکی و الکتریکی، تعویض و تعمیرات قطعات خودرو آشنا می شوند. همچنین، این دوره شرکت کنندگان را با ابزارهای مکانیکی و تجهیزات مورد نیاز برای تعمیر خودروها آشنا می کند.

با شرکت در دوره آموزش مکانیک خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت، شرکت کنندگان می توانند به عنوان یک تکنسین ماهر و متخصص در زمینه مکانیک خودروها فعالیت کرده و در این صنعت پر رونق کاری پیدا کنند.

آموزش تعمیرات ایسیو خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت

مجتمع فنی تهران پایتخت یک مرکز آموزشی حرفه‌ای است که به آموزش تعمیرات ایسیو خودرو می‌پردازد. این مرکز با استفاده از تجهیزات پیشرفته و اساتید مجرب، دوره‌های آموزشی متنوعی را برای علاقه‌مندان به حوزه تعمیرات ایسیو خودرو ارائه می‌دهد.

در این دوره‌ها، شرکت‌کنندگان با مبانی ایسیو، انواع قطعات الکترونیکی و نحوه عملکرد آن‌ها آشنا می‌شوند. همچنین، این دوره‌ها به شرکت‌کنندگان کمک می‌کنند تا مشکلات ایسیو خودروها را تشخیص داده و راه‌حل‌های مناسب برای آن‌ها پیدا کنند.

با ثبت‌نام در دوره‌های آموزش تعمیرات ایسیو خودرو در مجتمع فنی تهران پایتخت، شما می‌توانید مهارت‌های لازم برای تعمیر و نگهداری ایسیو خودروها را به دست آورید و به یک تکنسین حرفه‌ای تبدیل شوید.

جهت آشنایی دقیق با دوره آموزش تعمیرات ایسیو خودرو با شماره های زیر تماس بگیرید.

آموزش برق خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت

آموزش برق خودرو یکی از مهارت‌های حیاتی برای تعمیر و سرویس صحیح خودروها است. مجتمع فنی تهران پایتخت، با ارائه دوره‌های آموزشی حرفه‌ای در زمینه برق خودرو، به دانش‌آموزان این امکان را می‌دهد تا به یادگیری مباحث مربوط به سیستم‌های الکتریکی و الکترونیکی خودروها بپردازند.

این دوره‌ها شامل مباحثی همچون اصول برق خودرو، باطری سازی،آموزش سیم کشی خودرو، سیستم‌های تهویه و تبرید، و همچنین تشخیص و رفع عیب‌های برقی مختلف می‌باشد. با گذراندن این دوره‌ها، دانش‌آموزان مهارت‌های لازم برای تشخیص و تعمیر مشکلات برقی خودروها را به دست می‌آورند و می‌توانند به عنوان تکنسین‌های حرفه‌ای در این حوزه فعالیت کنند.

به طور کلی، آموزش برق خودرو در مجتمع فنی تهران پایتخت، یک فرصت عالی برای افرادی است که علاقه‌مند به یادگیری مهارت‌های فنی و تعمیراتی هستند و می‌خواهند در این حوزه به یک حرفه‌ای ماهر تبدیل شوند.

جهت آشنایی دقیق با دوره آموزش برق خودرو با شماره های زیر تماس بگیرید.

آموزش مکانیک خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت

مکانیک خودرو یکی از حرفه‌هایی است که همیشه درخواست بالایی دارد. افرادی که در این زمینه تخصص دارند، می‌توانند به راحتی کاری پردرآمد داشته باشند. اما برای اینکه یک مکانیک خودرو موفق باشد، نیاز به آموزش و تجربه دارد. یکی از مکان‌هایی که می‌تواند به شما در یادگیری و تسلط بر مهارت‌های لازم کمک کند، مجتمع فنی تهران پایتخت است.

مجتمع فنی تهران پایتخت یک مکان برتر برای آموزش مهارت‌های مکانیک خودرو است. این مجتمع با برنامه‌های آموزشی متنوع و کارآموزی‌های عملی، به دانشجویان کمک می‌کند تا تمامی مهارت‌های لازم برای تعمیر و نگهداری خودروها را یاد بگیرند. از آموزش تئوری تا کاربردهای عملی، این مجتمع تلاش می‌کند تا فارغ‌التحصیلان خود را به عنوان مکانیک خودروی حرفه‌ای و ماهر وارد بازار کار کند. همچنین، این مجتمع با استفاده از تجهیزات و ابزارهای پیشرفته، به دانشجویان این امکان را می‌دهد که در یک محیط حرفه‌ای و واقعی تجربه کسب کنند و به مهارت‌های خود بیفزایند.

به طور کلی، آموزش مکانیک خودرو در مجتمع فنی تهران پایتخت یک فرصت عالی برای افرادی است که علاقه‌مند به یادگیری این حرفه هستند. این مجتمع با تیم مدرسین مجرب و تجهیزات مناسب، به دانشجویان این امکان را می‌دهد تا بهترین مهارت‌ها را در حوزه مکانیک خودرو کسب کنند و به یک مکانیک خودروی ماهر تبدیل شوند.

کد خبر 750755

دیگر خبرها

  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • آموزش مکانیک خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت